IMG 0578
Den Engelsen Exclusive

AANPASSINGEN

Aanpassingen Glascoating

Glascoating is ontwikkeld als bescherming van het lakwerk van uw auto. Uw auto voorzien van een glascoating heeft niet alleen de auto profijt van maar ook uzelf. De autolak is namelijk een stuk makkelijker te onderhouden. Dit komt omdat het vuil zich minder snel hecht aan het lakwerk en door de glascoating is het vuil dus gemakkelijker te verwijderen van uw auto. Meer voordelen van een glascoating zijn, vuil- en waterafstotend, glad- en hardheid, extreme glans, bescherming tegen chemische vlekken en bescherming tegen schadelijke uv straling.

Neem contact op
Naamloos 063
Aanpassingen PPF (Steenslagfolie)

Steenslagfolie (ook wel Paint Protection Film) fungeert als beschermlaag voor de lak van een auto. Het aanbrengen van deze PPF folie is vergelijkbaar met het aanbrengen van een wrap alleen hoeft deze folie geen zichtbaar effect op de lak te hebben. Doordat het elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is, kunnen harde voorwerpen de lak niet raken en blijft deze dus intact. 

Neem contact op
IMG 0139
Aanpassingen Full Wrap

Wil jij jouw auto graag laten wrappen? Dat kan bij ons! Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren. Je kunt kiezen om verschillende onderdelen te laten wrappen zodat je bijvoorbeeld alle chroom accenten van jouw auto juist een hoogglans zwarte kleur geeft. Dit zorgt voor een hele andere uitstraling. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om de gehele auto van een andere kleur te voorzien. Zo creëren wij voor jou de look die écht bij jou past!

Neem contact op
IMG 0125
Aanpassingen Velgen

Een ongelukje gehad, bijvoorbeeld een deuk of een ernstige kras in uw velgen? Geen nood, wij weten er raad mee. Onze specialisten gaan aan de slag met uw beschadigde velg. Velgen worden volledig onder handen genomen en zijn daarna weer als nieuw. 

Neem contact op
IMG 0502
Aanpassingen Alarm- & Volgsystemen

Bij de beste auto's horen de beste veiligheidssystemen. Vaak eisen verzekeringsmaatschappijen zelfs een bepaald niveau systeem. Wij helpen je er graag mee. Wij installeren het juiste systeem met bijbehorend certificaat en keurmerk. Daarnaast kennen deze systemen meer opties zoals bijvoorbeeld kilometerregistratie.

Er zijn veel verschillende aanbieders van dergelijke systemen. Wij adviseren vaak de systemen van LoJack of MI50, omdat hiermee de hoogste alarmklasse gegarandeerd is en de auto dus beveiligd is tot alarmklasse vijf.

Neem contact op
IMG 0213
Uitlaatsystemen

Een ander uitlaatsysteem onder je auto zorgt voor een geheel nieuwe beleving. Hier zijn veel verschillende mogelijkheden in. We werken voornamelijk met Akrapoviç- & Milltek uitlaatsystemen. Wij adviseren je graag op basis van je wensen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je in eerste instantie verwacht.

Neem contact op
IMG 0227
WhatsApp ons