Header visual original

Ons Verhaal

0 H8 A6873 Enhanced NR
Ons verhaal

Den Engelsen Exclusive is ontstaan vanuit passie voor mooie, bijzondere auto’s. Auto’s die je als autoliefhebber gewoon een keer gehad wilt hebben. Auto’s waar je als autoliefhebber je hoofd voor omdraait als je ze voorbij hoort rijden, auto’s waar je bij stil blijft staan als je er langs loopt. Auto’s waar je gelukkig van wordt. Het geluid van motoren met veel vermogen, de geur van fraaie met leder afgewerkte interieurs, de sublieme rijeigenschappen, het blijft gewoon fantastisch. En daarom zijn we gestart met dit bedrijf. Een bedrijf waar bijzondere auto’s worden verkocht vanuit een inspirerende omgeving en waar tijd genomen wordt voor de klant. Een bedrijf waar onder het genot van een goed kopje koffie of een mooi glaasje wijn een gezamenlijk passie wordt gedeeld. Een bedrijf met een bijzondere collectie exclusieve auto’s die van A tot Z kloppen. Auto’s die wij zelf ook zouden kopen en zouden gaan rijden.

De brede selectie aan exclusieve auto’s is daardoor met de grootste zorg samengesteld. Van supercar tot dagelijkse SUV. Stuk voor stuk auto’s waar je meer van wilt weten en waar wij meer over willen vertellen. Auto’s waar je in wilt gaan zitten, die je wilt starten en waar je de mooiste wegen van de wereld mee wilt rijden. Exclusieve auto’s zijn onze passie en deze passie delen we graag.

Screenshot 2024 04 03 at 12 26 18 84afd344 578d 4677 8abd 7c7eacf673ff
Mede-eigenaar / In- en verkoop Joey Smulders

"Ik was als kind al ontzettend geïnteresseerd in auto’s. Daarom ben ik ruim 10 jaar geleden een samenwerking met 2 compagnons in het massa-auto segment gestart. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren bij een gerenommeerd autobedrijf gewerkt in het luxe/hoge segment waar ik van onderaan begonnen ben en alle kneepjes van het vak heb mogen leren. Later heb ik mijn eigen bedrijf Pure Automotive (luxe/jonge middensegment auto’s) opgericht. Door alle ervaring heb ik me alles inhoudelijk eigen gemaakt van doelgroep én autowereld. Klanten noemen mij vaak een lopende auto-encyclopedie. Ik heb inmiddels, door de jaren heen, honderden auto’s verkocht en ingevoerd en veel tevreden klanten bediend.

Den Engelsen Exclusive zal zich op het topsegment in de autobranche richten. Ik zie het als een geweldige uitdaging om manager én ambassadeur van Den Engelsen Exclusive te zijn en de zaak te gaan opzetten. Mijn streven is een begrip te worden in Nederland in het exclusieve segment. We starten met een geweldige showroom en ontvangstruimte en inmiddels zijn we al even bezig om een zeer representatieve collectie aan exclusieve auto’s aan te kopen.

Ik kijk er enorm naar uit om u als geïnteresseerde klant te helpen uw droom te verwezenlijken en samen te sparren over wat uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen gaan vervullen."


Tel: +316 25588972

Mail: joey@denengelsenexclusive.eu

Screenshot 2024 04 03 at 13 35 50 339cb6ff 127c 422d 862d 5cba61f1eef6
Eigenaar Michel den Engelsen

Nadat ik in 2003 startte aan de IVA in Driebergen ben ik altijd actief geweest in de auto- en bedrijfswagenbranche. In 2019 nam ik 4 dealervestigingen over met als doel dit bedrijf verder te ontwikkelen. Ondertussen staat er een dealergroep met 5 dealervestigingen, een bedrijf dat actief is in de in- en verkoop van jong gebruikte trucks en bestelwagens en een verhuurbedrijf. In totaal zijn hier ruim 190 mensen werkzaam. Naast ondernemer ben ik al mijn hele leven een enorme autoliefhebber. Door de jaren heen heb ik een hoop bijzondere auto’s gehad en gereden. Ik zocht auto’s die ik gewoon een keer gehad wilde hebben. Maar deze hobby begon uit de hand te lopen. En daarom hakte ik in 2023 de knoop door en besloot een lang gekoesterde droom te gaan verwezenlijken. Een bedrijf starten waar exclusieve auto’s verkocht worden en een passie gedeeld wordt vanuit een relaxte, sfeervolle locatie. Maar ik wilde niet de focus verliezen op de bedrijven die ik zelf al bestuur. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een ondernemende man met dezelfde passies; Ondernemen en bijzondere auto’s. Joey is daarom eindverantwoordelijk voor Den Engelsen Exclusive en runt het bedrijf.”


Tel: +316 44174717

Mail: michel@denengelsenexclusive.eu


WhatsApp ons